Home / Nyheter / 2022 / Fortsatt problemer med lange ledetider og forsinkelser

Fortsatt problemer med lange ledetider og forsinkelser


2022-06-28

Situasjonen i de europeiske havnene blir verre. En demostasjon i Hamburg har funnet sted hvor over 4000 havnearbeidere demonstrerte i 24 timer. Havnene i Hamburg, Emden, Bremerhaven, Bremen, Brake og Wilhelmshaven ble berørt av demonstrasjonene. Dette resulterer i endrede rutetider og stor trafikkork. Det er rapportert å være rundt 30 skip i Nordsjøen som venter på å komme inn for omlasting og vi har allerede fått informasjon om at mange terminaler i Europa er helt fulle.

Vi ønsker å informere kundene dine om at dette vil påvirke ledetidene og du kan forvente forsinkelser. I hvilken grad er vanskelig å si i dag, men vi vil holde deg informert så godt vi kan og ber om forståelse i disse turbulente tider.

Vi følger dette og gjør det vi kan for å begrense virkningen, men mye av det som skjer akkurat nå er utenfor vår kontroll.

Ikke nøl med å kontakte oss med eventuelle spørsmål!

Powermec - Norge

Du bruker en gammel nettleser

Gamle nettlesere har bare delvis støtte for ny teknologi og gir ikke nettstedet en honset sjanse til å leve opp til sitt fulle potensiale. Du kan enkelt laste ned en annen nettleser som fungerer bedre. Her er bare noen få moderne nettlesere som fungerer bra!

Oppdater nettleseren min

Jeg vil fortsette uansett.