Home / Om Powermec

Powermec har siden oppstarten i 2003 solgt produkter til industrien i Nord-Europa innen fire forretningsområder:

  • Strømforsyninger
  • Elektriske motorer
  • Aktuatorer
  • Elektromekanikk

En global aktør

Vi har kontorer med lager i Sverige, Norge, Danmark, Polen og Tsjekkia. Det Finske markedet hånteres via en distributør.

2010 åpnet vi kontor i Taiwan med sikte på å tilby våre kunder et “daglig møte” med våre leverandører. Takket være dette kontoret kan vi tilby en fleksibilitet langt utover det vanlige, og vi kan raskt være på plass når det er nødvendig. Det hender at våre kunder flytter produksjonen til Asia. Når og hvis dette skjer, kan vi tilby tilpasset logistikk direkte – fra vår fabrikk til kundens fabrikk.

Powermec har i de første 10 årene hatt en organisk vekst på i snitt 37 % per år.

Vårt motto, “Med rett kompetaense og erfaring levere riktig produkt til riktig pris” har vist seg å være både vellykket og verdsatt av våre kunder.

Med motiverte og kompetente ansatte kan vi levere det vi lover. Økt tillit-, mellom Powermec og kunden-, resulterer ofte i at vi får
sjansen til å levere stadig flere relaterte produkter og tjenester til våre kunders sluttprodukter. Lang erfaring og en lidenskapelig interesse for bransjen, betyr at vi har den kunnskapen som kreves for å optimalisere kundenes sluttprodukt. Enten gjennom lavere priser og samme kvalitet eller med bedre kvalitet til samme pris.

Powermec har alltid samarbeidet tett og gjennomført utvikling sammen med leverandørene. Vi stiller strenge krav til at leverandørene både skal følge og lede utviklingen av nye produkter, sertifisering samt-, markeds- og miljøkrav.

Fra november 2015 har Powermec vært en del av Addtech-konsernet.

Velkommen som kunde hos Powermec!

Presentasjon

Her kan du laste ned og lese vår presentasjon

Elektriske motorer

Her finner du vårt brede sortiment av elektriske motorer. Vi i Powermec® tilbyr AC-motorer, DC-motorer, BLDC-motorer, stegmotorer, motorstyringer og solenoider fra velkjente fabrikater.

Strømforsyning

Sikker drift av elektriske apparater krever en pålitelig strømforsyning. Powermec® tilbyr de mest populære modellene av switchmode strømforsyning fra MEAN WELL.

Elektromekanikk

Her finner du Powermecs® brede utvalg av elektromekanikk. Alle våre produkter er av høy kvalitet og har sertifiseringer som markedet krever.

Aktuatorer

Her finner dere vårt utvalg av elektriske inline aktuatorer. Vi i Powermec ® tilbyr aktuatorer i forskjellige størrelser og utførelser, samt styresystemer fra velkjent produsent.

Svar:

Vi har kontor og lager i Rolvsøy. Vi er også i Sverige, Danmark, Polen og Taiwan.

Svar:

Powermec ble startet i Sverige 2003

Svar:

Vennligst ring oss på +47 693 98 000 eller send oss en e-post info@powermec.no. Ønsker du å komme i kontakt med noen spesielt her  på kontoret, finner du kontaktinformasjonen vår her.

Svar:

Du kan enten ringe oss på +47 693 98 000 eller send oss en e-post info@powermec.no. Trenger du hjelp til å finne riktig produkt for din applikasjon finner du alle våre ansatte her.

Powermec - Norge

Du bruker en gammel nettleser

Gamle nettlesere har bare delvis støtte for ny teknologi og gir ikke nettstedet en honset sjanse til å leve opp til sitt fulle potensiale. Du kan enkelt laste ned en annen nettleser som fungerer bedre. Her er bare noen få moderne nettlesere som fungerer bra!

Oppdater nettleseren min

Jeg vil fortsette uansett.